laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Winkel verkopen

Overweegt u om uw winkel te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt als een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven meerdere opties om uw bedrijf succesvol te verkopen.

Uw winkel verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt het?

Ten eerste is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw winkel. Hierbij heeft u de keuze uit het plaatsen voor 3 of 6 maanden. Vervolgens kunt u alle benodigde gegevens invullen en met een aantrekkelijke titel en omschrijving het verkoopprofiel voor uw winkel compleet maken. Zodra de advertentie online staat is het slechts wachten op geïnteresseerden, waarbij het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaat.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een aanbod van te koop gevraagde advertenties. Hier kunt u op de branche zoeken waarin uw winkel actief is. Wanneer een advertentie bij uw bedrijf aansluit kunt u hier eenvoudig op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt eenvoudig contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij ondersteunen u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw winkel.