laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Winkel overname/overnemen

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een winkel of wilt u uw winkel ter overname aanbieden?

In beide gevallen bent u bij Bedrijfsovernameplein.nl aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreid en actueel aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven met een overnameprijs tot €100.000.

Winkel overname via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw winkel, een participatie of een fusie met een ander bedrijf? Op Bedrijfsovernameplein.nl kunt u door middel van het plaatsen van een te koop aangeboden advertentie of het reageren op een te koop gevraagd profiel de eerste stap zetten naar een succesvolle overname van uw winkel.

Winkel overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een winkel om te kopen? Via Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een uitgebreid aanbod van te koop aangeboden winkels, alsmede hebt u de mogelijkheid tot het plaatsen van een te koop gevraagde winkel. Wanneer vraag en aanbod overeenkomt kunt u via Bedrijfsovernameplein.nl in contact komen leidend tot het succesvol overnemen van uw toekomstige winkel.

In contact komen met Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u geïnteresseerd in het platform dat Bedrijfsovernameplein.nl biedt? Op http://www.bedrijfsovernameplein.nl/ vindt u alle benodigde informatie. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen door te bellen naar 0492-370082.