laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Winkel kopen

Bent u op zoek naar een winkel om te kopen?

Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een uitgebreid en actueel aanbod van de winkels die te koop staan. Deze zijn ingedeeld in verschillende specifieke branches waardoor u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt.

Uw toekomstige winkel kopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt het?

Een winkel kopen via Bedrijfsovernameplein.nl gaat zeer eenvoudig. In de specifieke branche vindt u de advertenties van de te koop aangeboden winkels. Hierop kunt u als potentiële koper reageren. Het eerste contact gaat via Bedrijfsovernameplein.nl.

Naast het reageren op te koop aangeboden winkels is het ook mogelijk zelf een advertentie te plaatsen. Dit kost u slechts enkele minuten tijd en u hebt de ruimte om alle voorkeuren aan te geven. Deze advertentie is dan terug te vinden op de pagina te koop gevraagd. Indien vraag en aanbod overeen komen zal het eerste contact lopen via Bedrijfsovernameplein.nl.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

Om contact op te nemen met Bedrijfsovernameplein.nl kunt u bellen naar 0492-370082 of een mail sturen naar info@bedrijfsovernameplein.nl. We begeleiden u graag bij de succesvolle aankoop van uw toekomstige winkel.