laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Webwinkel verkopen

Overweegt u om uw webwinkel te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt als een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven verschillende mogelijkheden om uw bedrijf succesvol te verkopen.

Uw webwinkel verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe gaat dat?

Ten eerste is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw webwinkel. Hierbij heeft u de keuze uit een plaatsing voor 3 of 6 maanden. Vervolgens kunt u alle benodigde gegevens invullen en met een aantrekkelijke titel en omschrijving het verkoopprofiel voor uw winkel compleet maken. Zodra de advertentie online staat rest slechts het wachten op geïnteresseerden, waarbij het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl zal gaan.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een uitgebreid aanbod van te koop gevraagde advertenties. Hier kunt u op de branche zoeken waarin uw webwinkel actief is. Wanneer een advertentie bij uw bedrijf aansluit kunt u hier direct op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Contacteer Bedrijfsovernameplein.nl

Eenvoudig contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl kan door te bellen naar 0492-370082. Wij ondersteunen u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw webwinkel.