laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Webshop verkopen

Overweegt u om uw webshop te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl is een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven. Hierbij bieden wij meerdere opties om uw webshop succesvol te verkopen.

Uw webshop via Bedrijfsovernameplein.nl verkopen: hoe gaat dat?

Ten eerste is het mogelijk om een advertentie te plaatsen voor het te koop aanbieden van uw webshop. Hierbij heeft u de keuze uit plaatsing voor 3 of 6 maanden. Vervolgens kunt u alle gegevens invullen en aanvullen met een aantrekkelijke titel en omschrijving. Zodra de advertentie online staat is het slechts eenvoudig wachten op geïnteresseerden, waarbij het eerste contact zal gaan via Bedrijfsovernameplein.nl.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een actueel aanbod van te koop gevraagde webshops. Hier kunt u op de branche zoeken waarin uw webshop actief is. Wanneer een advertentie bij uw webshop aansluit kunt u hier gemakkelijk op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Neem contact op met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt gemakkelijk contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij begeleiden u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw webshop.