laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Webshop overname/overnemen

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een webshop of wilt u uw webshop ter overname aanbieden?

In beide gevallen biedt Bedrijfsovernameplein.nl u het juiste platform. Hier vindt u namelijk een gevarieerd en actueel aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven met een overnameprijs tot €100.000.

Webshop overname via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw webshop, een fusie of participatie met een ander bedrijf? Op Bedrijfsovernameplein.nl kunt u door middel van het reageren op een te koop gevraagd profiel of het plaatsen van een te koop aangeboden advertentie de eerste stap zetten naar een succesvolle overname van uw webshop.

Webshop overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een webshop om over te nemen? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden webshops, alsmede hebt u de mogelijkheid tot het plaatsen van een te koop gevraagde webshop. Wanneer vraag en aanbod overeenkomen kunt u via Bedrijfsovernameplein.nl in contact komen dat wellicht zal leiden tot het succesvol overnemen van uw toekomstige webshop.

Neem contact op met Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u geïnteresseerd in het platform dat Bedrijfsovernameplein.nl biedt? Op http://www.bedrijfsovernameplein.nl/ vindt u alle informatie. Daarnaast kunt u direct contact opnemen door te bellen naar 0492-370082.