laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Help

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een advertentie?

Klik op "Advertentie plaatsen" en volg de vier stapen, betaal met iDeal en uw advertentie is toegevoegd. Een medewerker van Bedrijfsovernameplein.nl neemt contact met u op en daarna wordt uw advertentie live gezet op de website.

Hoe kom ik met de adverteerder in contact?

Klik u op de button "Reageer" in de advertentie. Vul hier de gevraagde gegevens in. U kunt tevens uw vraag formuleren. Wij sturen uw reactie binnen 24 uur door naar de adverteerder.

Kan ik ook op een andere manier in contact komen met de adverteerder?

Indien de adverteerder ervoor gekozen heeft zijn contactgegevens in de tekst op te nemen dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de adverteerder. Bedrijfsovernameeplein.nl vertrekt geen aanvullende informatie anders dan dat u ook in de advertentie kunt zien.

Hoe wijzig ik mijn advertentie?

Als u even belt (0492-370082) of ons een e-mail stuurt (info@bedrijfsovernameplein.nl), kunnen wij uw wijziging direct doorvoeren. Houdt hierbij uw advertentienummer bij de hand dan hebben wij uw advertentie sneller gevonden.

Hoe verwijder ik mijn advertentie?

Stuur een e-mail info@bedrijfsovernameplein.nl, vermeld hierbij graag uw advertentienummer en de reden van verwijdering. Zorg ervoor dat u deze e-mail stuurt met het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw advertentie hebt opgegeven.

Ik heb gereageerd op een advertentie, maar ik heb nog niets gehoord van de adverteerder. Wat moet ik doen?

Als u reageert op een advertentie, sturen wij uw bericht binnen 24 uur door naar de adverteerder. Deze neemt vervolgens contact met u op. Als u na 7 werkdagen nog geen reactie van de adverteerder hebt ontvangen en nog steeds interesse hebt in de advertentie, bel dan naar Bedrijfsovernameplein.nl (tel. +31 (0)492 - 37 00 82) of stuur een e-mail. Vergeet niet het advertentienummer te vermelden. Wij verzoeken de adverteerder dan om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem dan even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.