laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Snackbar verkopen

Overweegt u om uw snackbar te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt als een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven verschillende opties om uw snackbar succesvol te verkopen.

Uw snackbar verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl

Allereerst is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw snackbar. Hierbij heeft u de keuze tussen een plaatsing van 3 of 6 maanden. Vervolgens kunt u hier alle benodigde gegevens invullen en met een aantrekkelijke titel en omschrijving het verkoopprofiel voor uw snackbar compleet maken. Zodra de advertentie online staat is het slechts wachten op geïnteresseerden. Het eerste contact zal hierbij altijd via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Daarnaast biedt Bedrijfsovernameplein.nl ook een aanbod van te koop gevraagde advertenties. Hier kunt u op de specifieke branche zoeken, horeca en recreatie. Wanneer een advertentie bij uw bedrijf aansluit kunt u hier direct op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt gemakkelijk contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij ondersteunen u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw snackbar.