laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Schoenmakerij verkopen

Wilt u uw huidige schoenmakerij verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl is een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven, waaronder schoenmakerijen. Hierbij bieden wij verschillende opties om uw schoenmakerij snel, eenvoudig en succesvol te verkopen.

Uw schoenmakerij via Bedrijfsovernameplein.nl verkopen: hoe werkt het?

Als eerste is er de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen voor het te koop aanbieden van uw schoenmakerij. Hierbij kiest u eerst tussen een plaatsing van 3 of 6 maanden. Vervolgens vult u eenvoudig alle bedrijfsgegevens in en kunt u dit aanvullen met een uitnodigende titel en omschrijving van uw schoenmakerij. Zodra de advertentie online staat rest slechts het wachten op geïnteresseerden. Hierbij zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een actueel aanbod van te koop gevraagde schoenmakerijen. Hierbij kunt u filteren op de specifieke branche, detailhandel non-food of dienstverlening, zodat u direct een goed overzicht krijgt. Wanneer een advertentie bij uw schoenmakerij aansluit kunt u hier direct op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Contacteer Bedrijfsovernameplein.nl

Indien u contact op wilt nemen met Bedrijfsovernameplein.nl kunt u bellen naar 0492-370082 of een mail sturen naar info@bedrijfsovernameplein.nl. Wij helpen u graag in aanloop naar de succesvolle verkoop van uw schoenmakerij.