laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Schoenenzaak verkopen

Overweegt u om uw schoenenzaak te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt als een van de grootste en meest bezochte platforms voor de koop en verkoop van bedrijven verschillende opties om uw schoenenzaak succesvol te verkopen.

Uw schoenenzaak verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt het?

Allereerst is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw schoenenzaak. Hierbij kunt u kiezen tussen een plaatsing van 3 of van 6 maanden. Vervolgens kunt u alle bedrijfsgegevens invullen en met een aantrekkelijke titel en omschrijving het verkoopprofiel voor uw schoenenzaak compleet maken. Zodra de advertentie online staat is het slechts wachten op geïnteresseerden. Hierbij zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een aanbod van te koop gevraagde advertenties. Hier kunt u eenvoudig op de branche detailhandel non-food zoeken voor een duidelijk overzicht van te koop aangeboden schoenenzaken. Wanneer een advertentie bij uw bedrijf aansluit kunt u hier eenvoudig op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Contacteer Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt gemakkelijk contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Graag begeleiden we u in aanloop naar de succesvolle verkoop van uw schoenenzaak.