laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Restaurant verkopen

Overweegt u uw restaurant te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl is een van de meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven. Hier bieden wij meerdere opties om uw restaurant eenvoudig en succesvol te verkopen.

Uw restaurant verkopen met Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt het?

Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen voor het te koop aanbieden van uw restaurant. Hierbij kunt u kiezen voor een plaatsing van 3 of 6 maanden. Vervolgens kunt u alle gegevens invullen en dit aanvullen met een aantrekkelijke titel en omschrijving. Zodra de advertentie online staat is het slechts wachten op geïnteresseerden. Het eerste contact zal altijd via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt verder ook een actueel aanbod van te koop gevraagde restaurants. Hier klikt u op de branche horeca zodat u meteen een duidelijk overzicht ziet. Wanneer een advertentie bij uw restaurant aansluit kunt u hier gemakkelijk op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Neem contact op met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij helpen u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw restaurant.