laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Restaurant overname/overnemen

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een restaurant of wilt u uw restaurant juist ter overname aanbieden?

In beide gevallen bent u bij Bedrijfsovernameplein.nl aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een uitgebreid aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven met een overnameprijs tot €100.000.

Restaurant overname via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw restaurant, een fusie of een participatie met een ander bedrijf? Op Bedrijfsovernameplein.nl kunt u zowel reageren op een te koop gevraagd profiel als een te koop aangeboden advertentie plaatsen. Zo zet u de eerste stap naar een succesvolle overname van uw restaurant.

Restaurant overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een restaurant ter overname aangeboden? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden restaurants. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van een te koop gevraagd restaurant. Wanneer vraag en aanbod overeenkomen kunt u via Bedrijfsovernameplein.nl in contact komen. Dit kan leiden tot het succesvol overnemen van uw toekomstige restaurant.

Neem contact op met Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bedrijfsovernameplein.nl biedt? Op http://www.bedrijfsovernameplein.nl/ vindt u alle informatie. Daarnaast kunt u contact opnemen door te bellen naar 0492-370082.