laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Ook als u een partner zoekt!

Medio juli heeft de heer Klooster bij ons zijn advertentie geplaatst. Meneer was niet op zoek naar een overnamekandidaat voor zijn bedrijf maar naar een partner/aandeelhouder. Deze heeft hij middels ons platform medio oktober weten te vinden. Het was geen eenvoudig traject mede omdat er ook een persoonlijke klik moet zijn tussen de huidige eigenaar en de toetredende partner. Dus dat dit tijd en moeite kost is logisch.

Dit was niet de eerste ervaring van de heer Klooster met ons platform. In het verleden heeft hij al eens een advertentie geplaatst en verkocht. Dit betrof wel een verkoop van het totale bedrijf.

Op zijn laatste advertentie van juli heeft hij veel reacties ontvangen. En zijn ervaring met ons als platform en als team is dan ook zeer goed. In verband met de hoeveelheid reacties is de advertentie tijdelijk even van het platform afgehaald. Hierdoor kreeg de heer Klooster de kans om alles goed te verwerken. Daarna is de advertentie weer actief gezet. De heer Klooster geeft aan dat hij het platform in de huidige vorm prima vindt functioneren.

Naast het gebruik van ons platform heeft meneer ook gebruik gemaakt van LinkedIn.

Als de heer Klooster ons een cijfer mag geven op een schaal van 1 tot 10. Waarvan een 10 staat voor uitstekend. Dan geeft hij ons voor zowel bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website een 9.