laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Het was tijd voor iets nieuws!

Deze ondernemer, die heeft aangegeven graag anoniem te blijven, besloot de onderneming te koop aan te bieden omdat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Het bedrijf is sinds 8 juli in handen van een nieuwe ondernemer.

De verkopende partij geeft aan “al vrij snel na het plaatsen van mijn advertentie kreeg ik reacties, dat gaf mij moed”. Na de verkoop is de verkopende partij verder gegaan met andere reeds bestaande activiteiten. Deze onderneming nam namelijk niet de volledige tijd in beslag. Ons platform heeft de ondernemer gevonden via een relatie. Het gehele traject heeft de ondernemer als zeer prettig ervaren.

De ondernemer zegt “je merkt dat het platform goed gevonden wordt, vandaar dat er op mijn advertentie veel respons is gekomen”. De ervaring met het team van Bedrijfsovernameplein heb ik als zeer goed en professioneel ervaren. Daarnaast geeft de ondernemer ook aan dat het, indien nodig, deze altijd terecht kon met vragen. De ondernemer adviseert andere ondernemers met plannen om hun bedrijf te verkopen dan ook gebruik te maken van www.bedrijfsovernameplein.nl.

Qua bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid geeft deze ondernemer ons platform een 10.