laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Referenties

Het was tijd voor iets nieuws!

Deze ondernemer, die heeft aangegeven graag anoniem te blijven, besloot de onderneming te koop aan te bieden omdat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Het bedrijf is sinds 8 juli in handen van een nieuwe ondernemer.

“Cash is king”

Onlangs heeft de heer Hoogendorp via Bedrijfsovernameplein zijn bedrijf verkocht. De reden dat hij zijn bedrijf via het platform aangeboden heeft, is dat hij met pensioen gaat. De succesvolle verkoop heeft op 6 juni 2016 plaatsgevonden.

Ook als u een partner zoekt!

Medio juli heeft de heer Klooster bij ons zijn advertentie geplaatst. Meneer was niet op zoek naar een overnamekandidaat voor zijn bedrijf maar naar een partner/aandeelhouder. Deze heeft hij middels ons platform medio oktober weten te vinden. Het was geen eenvoudig traject mede omdat er ook een persoonlijke klik moet zijn tussen de huidige eigenaar en de toetredende partner. Dus dat dit tijd en moeite kost is logisch.

Serieuzere reacties dan via andere kanalen

Medio april en mei 2016 heeft de heer Robert Bax zijn concept aangeboden op Bedrijfsovernameplein.nl. Hij is zelf actief als overnamespecialist en plaatste deze opdracht voor een Duitse relatie die zijn concept graag wilde uitrollen in Nederland. De heer Robert Bax heeft dit traject als zeer leerzaam ervaren mede omdat een succesvol concept uit Duitsland toch aanpassingen vraagt op de Nederlandse markt.

De verkoop verliep sneller dan verwacht!

De heer Eikendal heeft afgelopen december zijn bedrijf goed verkocht via Bedrijfsovernameplein.nl. De reden dat hij zijn bedrijf in de verkoop heeft gezet is dat er te weinig tijd was om het bedrijf voldoende aandacht te geven die het nodig had.

Onverwacht veel reacties en een koper

Deze adverteerder die duidelijk aangegeven heeft anoniem te willen blijven, wat wij respecteren, heeft met succes zijn bedrijf verkocht middels een advertentie op ons platform. De reden van verkoop voor de ondernemer was het aangaan van een nieuwe uitdaging.

De markt veranderde!

Begin 2016 besloot de heer Verwer zijn bedrijf, in de branche detailhandel non-food, een zonnestudio ter overname aan te bieden. Dit met name omdat de markt waarin hij actief was veranderde. Afgelopen mei heeft de verkoop plaatsgevonden.