laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Overnameadviseurs

Als adviseur bent u actief in de wereld van bedrijfsovername, wat inhoudt dat u actief adviseert bij de aankoop of verkoop van een onderneming. Uw klanten willen hun onderneming verkopen of willen juist een bedrijf kopen om te starten door overname of juist om de huidige activiteiten uit te breiden. U helpt ze hierbij. Om passende kandidaten te vinden biedt Bedrijfsovernameplein.nl mogelijkheden om sneller met de geschikte partij in contact te komen.

Account

Op Bedrijfsovernameplein.nl krijgt u een eigen account waarin u Uw advertenties kunt aanbieden, wijzigen en beheren. U ontvangt een inlog waarbij u slechts eenmaal uw gegevens hoeft te noteren en daarna hoeft u enkel de gegevens van uw klant in te vullen, denk hierbij aan branche, soort bedrijf, omzet, regio, omschrijving bedrijf en personeel.

Kosten

Indien u een account wenst op Bedrijfsovernameplein.nl kiest u zelf hoeveel credits u af wilt nemen. 1 credit is geldig voor 1 advertentie op Bedrijfsovernameplein.nl. Wij maken uw account aan, sturen uw inloggegevens, u plaatst een advertentie, betaalt met iDeal en de advertentie staat op de website. De kosten bedragen € 50,00 per credit.

Vraag nu uw account aan middels het invullen van het aanvraagformulier, na ontvangst maken wij uw account aan en kunt u direct aan de slag.