laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Kledingwinkel verkopen

Overweegt u uw kledingwinkel te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl is een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven. Hierbij bieden wij verschillende opties om uw kledingwinkel succesvol te verkopen.

Uw kledingwinkel via Bedrijfsovernameplein.nl verkopen: hoe werkt het?

Als eerste is er de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen voor het te koop aanbieden van uw kledingwinkel. Hierbij kunt u de keuze maken tussen een plaatsing van 3 of 6 maanden. Vervolgens vult u alle bedrijfsgegevens in en kunt u dit aanvullen met een aantrekkelijke titel en omschrijving. Zodra de advertentie online staat is het slechts wachten op geïnteresseerden, Hierbij zal het eerste contact gaan via Bedrijfsovernameplein.nl.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een actueel aanbod van te koop gevraagde kledingwinkels. Hierbij kunt u filteren op de specifieke branche detailhandel non-food. Wanneer een advertentie bij uw kledingwinkel aansluit kunt u hier direct op reageren. Wederom zal het eerste contact gaan via Bedrijfsovernameplein.nl.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

Indien u contact op wilt nemen met Bedrijfsovernameplein.nl kunt u bellen naar 0492-370082. Wij begeleiden u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw kledingwinkel.