laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Kledingwinkel overname/overnemen

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een kledingwinkel of wilt u uw kledingwinkel ter overname aanbieden?

In beide gevallen bent u bij Bedrijfsovernameplein.nl aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreid aanbod van zowel te koop aangeboden als te koop gevraagde bedrijven met een overnameprijs tot €100.000.

Kledingwinkel overname via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw kledingwinkel, een participatie of een fusie met een ander bedrijf? Op Bedrijfsovernameplein.nl kunt u middels het reageren op een te koop gevraagd profiel of het plaatsen van een te koop aangeboden advertentie de eerste stap zetten naar een succesvolle overname van uw kledingwinkel.

Kledingwinkel overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u op zoek naar een kledingwinkel die ter overname wordt aangeboden? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden kledingwinkels. Daarnaast hebt u de mogelijkheid tot het plaatsen van een te koop gevraagde kledingwinkel. Wanneer vraag en aanbod overeen komen kunt u via Bedrijfsovernameplein.nl in contact komen dat wellicht zal leiden tot het succesvol overnemen van uw toekomstige kledingwinkel.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

Bent u geïnteresseerd in het platform dat Bedrijfsovernameplein.nl biedt? Op http://www.bedrijfsovernameplein.nl/ vindt u alle benodigde informatie. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen door te bellen naar 0492-370082.