laatst bijgewerkt op: 23-04-2019

IJssalon kopen

Zoekt u een reeds bestaande ijssalon welke te koop aangeboden wordt?

Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een gevarieerd aanbod van de verschillende groothandels die momenteel te koop staan. Door de indeling in specifieke branches kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de aangeboden ijssalons.

Een ijssalon kopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt het?

Wanneer u een ijssalon wilt kopen via Bedrijfsovernameplein.nl gaat dit volledig moeiteloos. U kunt zoeken in de specifieke branche detailhandel food waar u alle advertenties van de te koop aangeboden ijssalons zult vinden. Hier kunt u als potentiële koper direct op reageren. Het eerste contact zal daarna via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Naast het reageren op te koop aangeboden ijssalons is er ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertentie. Dit kost u slechts enkele minuten tijd waarbij u eenvoudig al uw voorkeuren kunt aangeven. Deze advertentie zal dan te vinden zijn op de pagina te koop gevraagd. Indien vraag en aanbod hier overeen komen zal het eerste contact wederom via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

Indien u contact op wilt nemen met Bedrijfsovernameplein.nl kunt u bellen naar 0492-370082 of een mail sturen naar info@bedrijfsovernameplein.nl. We ondersteunen u graag in aanloop naar de succesvolle aankoop van uw toekomstige ijssalon.