laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Groothandel verkopen

Wilt u uw groothandel verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl is een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven, waaronder groothandels. Hierbij bieden wij verschillende opties om uw groothandel snel, eenvoudig en succesvol te verkopen.

Uw groothandel via Bedrijfsovernameplein.nl verkopen: hoe werkt dat?

Allereerst is er de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen voor het te koop aanbieden van uw groothandel. Hierbij hebt u de keuze tussen een plaatsing van 3 of van 6 maanden. Vervolgens vult u eenvoudig alle bedrijfsgegevens in en kunt u dit aanvullen met een uitnodigende titel en omschrijving van uw groothandel. Zodra de advertentie online staat rest slechts het wachten op geïnteresseerden. Hierbij zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt verder ook een actueel aanbod van te koop gevraagde groothandels. Hierbij kunt u filteren op de specifieke branche zodat u direct een goed overzicht krijgt. Wanneer een advertentie bij uw groothandel aansluit kunt u hier eenvoudig op reageren. Wederom zal het eerste contact lopen via Bedrijfsovernameplein.nl.

Neem contact op met Bedrijfsovernameplein.nl

Indien u contact op wilt nemen met Bedrijfsovernameplein.nl hebt u de mogelijkheid om te bellen naar 0492-370082 of een mail te sturen naar info@bedrijfsovernameplein.nl. Wij helpen u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw groothandel.