laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Fietsenwinkel verkopen

Overweegt u om uw fietsenwinkel te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt u als een van de grootste en meest bezochte platforms voor koop en verkoop van bedrijven meerdere opties om uw bedrijf succesvol te verkopen.

Uw fietsenwinkel verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt dat?

Ten eerste is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw fietsenwinkel. Hierbij heeft u de keuze uit een plaatsing van 3 of 6 maanden. Vervolgens kunt u alle benodigde gegevens invullen en dit verder aanvullen met een aantrekkelijke titel en omschrijving. Zodra de advertentie online staat rest slechts het wachten op geïnteresseerden. Het eerste contact zal altijd via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een aanbod van te koop gevraagde advertenties. Wanneer een advertentie bij uw fietsenwinkel aansluit kunt u hier eenvoudig op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

In contact komen met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt gemakkelijk contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij begeleiden u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw fietsenwinkel.