laatst bijgewerkt op: 23-04-2019

Fietsenwinkel kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een reeds bestaande fietsenwinkel?

Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een veelzijdig aanbod van de fietsenwinkels die momenteel te koop staan. De site is ingedeeld in verschillende specifieke branches. Binnen de branche detailhandel non-food vindt u alle advertenties voor fietsenwinkels.

Uw toekomstige fietsenwinkel kopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe gaat dat?

Een fietsenwinkel kopen via Bedrijfsovernameplein.nl gaat heel gemakkelijk. In de specifieke branche vindt u de advertenties van de te koop aangeboden fietsenwinkels. Hierop kunt u als potentiële koper direct reageren. Het eerste contact gaat daarna altijd via Bedrijfsovernameplein.nl.

Naast het reageren op te koop aangeboden fietsenwinkels is het ook mogelijk zelf een advertentie te plaatsen. Dit kost u slechts enkele minuten en u hebt hierbij de ruimte om alle voorkeuren aan te geven. Deze advertentie is daarna terug te vinden op de pagina te koop gevraagd. Indien vraag en aanbod hierbij overeen komen zal het eerste contact wederom lopen via Bedrijfsovernameplein.nl.

Contacteer Bedrijfsovernameplein.nl

Om in contact te komen met Bedrijfsovernameplein.nl kunt u bellen naar 0492-370082 of een mail sturen naar info@bedrijfsovernameplein.nl. Graag begeleiden we u bij de succesvolle aankoop van uw toekomstige fietsenwinkel.