laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Bouwbedrijf verkopen

Overweegt u om uw bouwbedrijf te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt als een van de grootste en meest bezochte platforms voor de koop en verkoop van bedrijven meerdere opties om uw bouwbedrijf succesvol te verkopen.

Uw bouwbedrijf verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt dat?

Allereerst is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw bouwbedrijf. Hierbij heeft u de keuze uit een plaatsing van 3 of van 6 maanden. Vervolgens kunt u alle benodigde bedrijfsgegevens invullen en met een aantrekkelijke titel en omschrijving het verkoopprofiel voor uw bouwbedrijf compleet maken. Zodra de advertentie online staat is het alleen nog wachten op geïnteresseerden, waarbij het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl zal lopen.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een aanbod van te koop gevraagde advertenties. Hier kunt u eenvoudig op de branche bouw zoeken voor een duidelijk overzicht van te koop aangeboden bouwbedrijven. Wanneer een advertentie bij uw bouwbedrijf aansluit kunt u hier eenvoudig op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt direct contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij begeleiden u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw bouwbedrijf.