laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Bloemisterij verkopen

Overweegt u om uw bloemisterij te verkopen?

Bedrijfsovernameplein.nl biedt als een van de grootste en meest bezochte platforms voor de koop en verkoop van bedrijven verschillende opties om uw bloemisterij succesvol te verkopen.

Uw bloemisterij verkopen via Bedrijfsovernameplein.nl: hoe werkt het?

Allereerst is het mogelijk om een advertentie te plaatsen ter verkoop van uw bloemisterij. Hierbij heeft u de keuze uit een plaatsing tussen 3 en 6 maanden. Vervolgens kunt u alle benodigde bedrijfsgegevens invullen en met een aantrekkelijke titel en omschrijving het verkoopprofiel voor uw bloemisterij compleet maken. Zodra de advertentie online staat is het slechts wachten op geïnteresseerden. Hierbij zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl lopen.

Bedrijfsovernameplein.nl biedt daarnaast ook een overzicht van te koop gevraagde advertenties. Hier kunt u eenvoudig op de branche detailhandel non-food zoeken voor een duidelijk overzicht van te koop aangeboden bloemisterijen. Wanneer een advertentie bij uw bloemisterij aansluit kunt u hier direct op reageren. Wederom zal het eerste contact via Bedrijfsovernameplein.nl gaan.

Kom in contact met Bedrijfsovernameplein.nl

U kunt eenvoudig contact opnemen met Bedrijfsovernameplein.nl door te bellen naar 0492-370082. Wij ondersteunen u graag in aanloop naar een succesvolle verkoop van uw bloemisterij.