laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Goedlopende Kinderkledingzaak in Zuid-Holland

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13243 19-03-2019 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 25.000 V.O.F.
Omschrijving

Omdat de huidige eigenaren zich, op termijn, willen concentreren op andere activiteiten wordt ter overname aangeboden een goed lopende kinderkledingzaak.

Deze kinderkledingwinkel is gevestigd op een uitstekende locatie in het midden van het winkelcentrum in Pijnacker (Zuid Holland) en heeft een verkoopvloeroppervlak van 122 m2 waarmee een constante omzet, tussen de 400.000 euro en 450.000 euro gerealiseerd. Onder het winkelcentrum is een grote parkeergarage gelegen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het laag-midden segment kinderkleding van maat 44-176 met onder andere de merken:Nik en Nik, Vingino, Retour, Crush Denim, Name it, Feetje, Jubel & Sturdy etc.
Door persoonlijke aandacht en advies en de samenstelling van de collectie worden de wensen van de klant ingevuld. Naast de twee eigenaren is er een part -time medewerkster werkzaam.

De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en beschikt over een groot klantenbestand. Opstarten van een website naast de fysieke winkel biedt mogelijk groeipotentie.

De gehele winkelinrichting en het klantenbestand worden ter overname aangeboden. Voorraad kan in overleg ook overgenomen worden.
De huurovereenkomst is d.m.v. een "in de plaats stelling"over te nemen
en loop tot augustus 2021.

Een mooie opportunity voor een ondernemer met affiniteit voor (kinder-) kleding!!