laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Onderscheidend restaurant te Hoogeveen

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13241 17-03-2019 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 V.O.F.
Omschrijving

Het restaurant is gelegen in het gezellige centrum van Hoogeveen. Een eigentijds en onderscheidend bedrijf waar op niveau, tegen betaalbare prijzen, uitstekend gekookt wordt. Men voert een menukaart, welke is gebaseerd op regionale- en streekgebonden producten, afgewisseld met populaire klassiekers.

Naast een creatieve witte brigade en persoonlijk gastheerschap, onderscheidt het bedrijf zich door speciale acties/arrangementen. Voorbeeld hiervan is Food in Concert, een culinair en muzikaal spektakel, waarbij muziek en diner op elkaar zijn afgestemd.

Het restaurant, welke twee jaar geleden geheel is verbouwd, beschikt over circa 110 zitplaatsen. Op de verdieping bevindt zich een multifunctionele zaal, voorzien van eigen bar, met een capaciteit van ongeveer 100 personen. Zowel de particuliere- als de zakelijke gast weet de weg naar dit schitterende bedrijf goed te vinden. De gemiddelde besteding bedraagt circa € 42,50 per persoon. Het terras beschikt over 36 zitplaatsen en is door de gunstige bezonning optimaal te benutten.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 100.000,=
Bestaande uit de inventaris, bedrijfsinrichting, handelsnaam, goodwill en website. Er zijn meerdere mogelijkheden voor overname of exploitatie van dit object.