laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Dames Sportschool In De Bilt

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13235 05-06-2019 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Minder dan € 25.000 € 20.000,- B.V.
Omschrijving

Wij bieden onze Women Only locatie te koop aan. Het is een sportschool voor dames. Een school met groeipotentie. Een ideale opstap voor een jonge startende (bij voorkeur vrouwelijke) ondernemer. Of iemand die beperkte tijd heeft en toch zelfstandig ondernemer wil zijn.

Het is een bestaande sportschool. Wij zijn daar 6 ochtenden in de week open (behalve zondag). Van 9 tot 12 uur. Er zijn nu ruim 100 leden. Er is personeel (allen oproepkracht). De lonen liggen relatief laag. Ook is er een administratiesysteem dat kan worden overgezet naar de nieuwe onderneming. Er is een pand tegen een aantrekkelijke huurprijs en aantrekkelijk condities met inventaris en fitness-apparatuur.

De overige kosten zijn zeer beperkt. De inventaris, en apparatuur, de leden etc. is allemaal bij de prijs in. Een paar avonden in de week wordt er verder yoga gegeven door een pool van freelancers. Dat kan eventueel naar keuze worden voortgezet.

Wij hebben zelf nog een tweede vestiging waar we ons volledig op willen focussen. Wij zijn zelf van het mannelijk geslacht en staan niet op onze Women only locatie. Noodzakelijk is het dat er iemand staat die haar schouders er onder wil en kan zetten. Dat zijn redenen voor ons om tot verkoop over te gaan. In het verleden zijn er in de top tijd wel circa 250 leden geweest. Dus groeipotentie en aanvullende mogelijkheden zat denken wij. Wij willen eventueel ook graag meedenken met jou hoe we de overgang voor jou aantrekkelijk kunnen maken. Indien dit nodig mocht blijken.

Het betreft een flexibele overname, waarbij een aantal vormen bespreekbaar zijn. Durf jij die uitdaging aan?