laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Foresttours 4X4 Ritten Furstenau Outdoor Landrov

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13221 01-05-2019 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 € 15.000 Eenmanszaak
Omschrijving

Het bedrijf organiseert en begeleidt 4X4 ritten met landrovers. Dit vindt plaats op het speciale 4x4 terrein in Furstenau (D).

Doelgroepen:
* Bedrijfsuitjes
* Vrienden groepen
* Vrijgezellen feesten
* Familie dagen
* Trainingen & Cursussen

Het is een jong bedrijf wat kant en klaar is om door te zetten. De huidige eigenaar zet dit bedrijf wegens tijd gebrek te koop. Het is een reeds succesvol draaiend bedrijf met nog veel uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt bij wijze van spreken morgen al starten met het draaien van de eerste groep, alles is nog in bedrijf en operationeel.

Het betreft :
* 5 x een Landrover Discovery 1 (300 TDI)
* Veel reserve onderdelen
* Benodigd gereedschap
* Verzekeringen op de voertuigen
* Bergingsmateriaal
* Randapparatuur
* Klanten kring en doorlopende groepen
* Een bedrijfshal op locatie (Furstenau, Duitsland ) van 6 x 15 m.

Deze hal bied ruimte voor 8 voertuigen. Extra aandacht: let op deze hal is geen eigendom maar wordt verhuurd, er staat een zeer lange en volle wachtrij op deze hallen en het is daarom van belang dit door te zetten en niet op te zeggen.

Het terrein in Furstenau is een zeer bekend en uitdagend terrein van ruim 400 hectare waar je enkel middels een dag entree kaart mag komen rijden met een eigen voertuig, echter hebben vele mensen niet een dergelijk voertuig en boeken daarom een rit via dit bedrijf.
De ritten houden 90% van de gevallen in: 3 uur rijden onder begeleiding van een instructeur die voor de groep aanrijd in een eigen voertuig,
Tijdens deze rit bepaald de instructeur, afhankelijk van de kundigheid van de bestuurders, welke elementen er behandeld en bereden gaan worden. Na de rit worden de auto's gewassen en weer in de loods geplaatst.

Het is een zeer uitdagende activiteit waarbij veel behendigheid en gevoel komt kijken, het is verzekerd van plezier en uitdaging!

Mocht je het wat lijken om het bedrijf voor te zetten en wellicht naar een hoger plan te trekken dan sta ik je graag persoonlijk te woord.
Ik kan uiteraard mijn kennis en ervaring delen wanneer dit gewenst is.