laatst bijgewerkt op: 23-03-2019

Schitterende showroom 650m2 mét exclusieve dealers

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13220 15-02-2019 Detailhandel Non-Food Keukens en badkamers
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 99.950,-- V.O.F.
Omschrijving

De onderneming betreft een gerenommeerde detailhandel in sanitair en badkamerinrichting, centraal gelegen in de randstad.
Het bedrijf beschikt over een moderne showroom ( 650 m2, over twee verdiepingen), met verschillende opstellingen van badkuipen, badkamermeubels, stoomcabines, toiletaccessoires.
De detailhandel heeft levering van kwaliteitsgoederen hoog in het vaandel staan. Men verkoopt verschillende gerenommeerde merken en is daarnaast (exclusieve) dealer van een aantal topmerken.
Het bedrijf bestaat sinds november 2006 en is vanaf 2012 op de huidige locatie gevestigd.

Bedrijfsvoering :
De bedrijfsactiviteiten worden fulltime door de huidige twee eigenaren en 2 parttime medewerkers uitgevoerd.
Indien de klant de badkamer of sanitair geplaatst en geïnstalleerd wilt hebben wordt er een beroep gedaan op een vaste kern van freelance installateurs, die dit verzorgen binnen het kwaliteitsvaandel van onze opdrachtgever.
Het bedrijf beschikt eveneens over een webshop waar klanten hun bestellingen kunnen plaatsen. Bestellingen kunnen dan worden afgehaald of bezorgd. De omzet wordt bestaat naast particulieren deels uit zakelijke klanten (met name installateurs die functioneren als ‘ambassadeurs’).

Cijfers:
Het klantenbestand genereert een omzet van ca. € 800.000,- op jaarbasis. Voor 2018 is sprake van een stijgende omzet, met een evenredig winstgevende exploitatie.

Procedure:
Kandidaten kunnen na geheimhouding uitgebreide vervolginformatie ontvangen. Aan hen zal gevraagd worden een indicatieve bieding te doen, op basis van een activa & passiva transactie (inclusief voorraden).
De eigenaren zijn uitermate gemotiveerd om de overname optimaal te begeleiden en hun vakmanschap over te dragen.