laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Lunchroom in Naaldwijk

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13214 12-02-2019 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 25000 N.v.t.
Omschrijving

Gerestaureerde horecaruimte
Het oude tramstation van Naaldwijk is een monumentaal, 110 jaar oude gebouw en is in 2017 helemaal gerenoveerd. Er zijn kantoren in gemaakt waar enkele bedrijfjes in zitten en de voormalige wachtruimte is omgetoverd tot een werkplek voor ZZP-ers, inclusief Wi-Fi en koffie.

Er is zes maanden hard gewerkt en alles is gesloopt en opnieuw gerestaureerd. Zo is het hele gebouw geïsoleerd, waardoor de buitenmuren nog dikker zijn geworden dan de 32 centimeter die ze al waren. Wat de isolatiewaarde ten goede is gekomen.

Op de helft van de begane grond en de hele eerste verdieping zijn kantoren gemaakt, waar enkele andere bedrijven onderdak hebben gevonden. De voormalige wachtruimte is omgetoverd tot een lunchroom, die tijdens kantooruren open is voor mensen die er willen werken en wat willen drinken en eten.  Als ZZP-er werk je niet altijd thuis en kan je  hier  met je laptop zitten en een heerlijke espresso drinken en of van een heerlijk broodje genieten.

De lunchroom bestaat uit een kleine bar met ca 6 zitplaatsen waarachter de lunchgerechten worden klaargemaakt. Voor de opslag  ( koeling en vriezer) van de voorraad mag er gebruik worden gemaakt van de kelder. Buiten is er een zeer ruim terras van ca. 90 m2 waar de diverse gasten heerlijk kunnen zitten.
 
Museumfunctie
Voor andere belangstellenden heeft de wachtruimte ook een kleine museumfunctie. Er hangen historische foto’s aan de muren en liggen er boeken over de stoomtram op tafel.