laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Ter overname aangeboden kindermode speciaalzaak

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13178 11-12-2018 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk zie omschrijving N.v.t.
Omschrijving

De winkel is op een goede locatie gevestigd in een aantrekkelijke vestigingsplaats.
De ondernemer richt zich op de doelgroep jongens en meisjes van 0-16 jaar, met naast kleding ook diverse accessoires en cadeaus.

De kledingmerken die ondermeer gevoerd worden zijn Z8, Retour, Vingino, Levi’s, Tommy Hilfiger, Quapi, Calvin Klein, Tygo & Vito etc. Bekendere merken waarvan de accessoires aangeboden worden zijn Koeka en Snooze Baby, Sophie de Giraffe en Happy Horse.

De winkel heeft een eigentijdse uitstraling, zowel in vorm van de fysieke winkel als door de actieve online aanwezigheid.

Heb jij ambities om zelfstandig ondernemer te worden of wil je uitbreiden, dan is deze onderneming een uitstekende kans voor jou!

Ten aanzien van de overnamesom dient vermeld te worden dat dit een globale indicatie is en inclusief de voorraad, inventaris en klantendata en een vergoeding voor het winstniveau van de onderneming.

De ondernemer heeft te kennen gegeven de onderneming te willen verkopen i.v.m. een nieuwe uitdaging.

Bij eventuele interesse of voor extra informatie kunt u contact opnemen met INretail via de email branchekennis@inretail.nl of door contact op te nemen met Rob Drost, Retailadviseur (0621577936).