laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Eetcafe met cafetaria

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13160 13-11-2018 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk op aanvraag V.O.F.
Omschrijving

Eetcafe met cafetaria en klein terras te koop in Noordeloos
Gelegen in het dorp Noordeloos ligt dit gezellige eetcafe met cafetaria en afhaalgedeelte. Het eetcafe beschikt over een ruim restaurantgedeelte met een verplaatsbaar biljart waar de plaatselijke biljartvereniging wekelijks speelt. Bij binnenkomst ziet men gelijk de gezellige bar waar tevens aan gegeten kan worden.

De multifunctionele cafetaria / eetcafe is weid en zijd bekend en heeft voor elk wat wils. De cafetaria ligt aan de zijkant van het pand en men kan er ter plaatse de snacks afhalen of op het terras opeten.  De cafetaria is een begrip in de omgeving van Noordeloos geworden en wordt dan ook met name in het weekend druk bezocht.

Een uitstekende gelegenheid voor een horecastel om dit biljart-, eet-, muziekcafe en cafetaria over te nemen. Hier zit figuurlijk veel muziek in.
Het horecabedrijf is instapklaar en voldoet aan alle vergunningen van deze tijd, anno 2018.  

In 2014 is alles aangepakt en verbouw c.q. veranderd in het cafe en de cafetaria. Over de vergunningen m.b.t. brandweer of veiligheid hoef je als koper niet meer na te denken en is er geen aanpassing of investering nodig.  Alles is gereed om steutelklaar over te nemen.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen via het reactie formulier.