laatst bijgewerkt op: 21-08-2019

Vlaaien winkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
13132 05-10-2018 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk 50000 N.v.t.
Omschrijving

U vindt de gecombineerde Banket en snoep winkel in het Winkelcentrum Reigerhof ; Eén en al gezelligheid bij een groot assortiment winkels. Kom en geniet van de gastvrijheid.

Dankzij de formule van deze vestiging kan Nederland al meer dan 30 jaar genieten van heerlijke vlaaien, taarten (ook met foto of logo) en gebak. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en dagelijks vers! Tijdens of na het winkelen kunt u bij deze winkel genieten van een lekker kopje koffie met een heerlijke vlaaipunt.

Bij het snoepgedeelte vindt u de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus.

Zuidplas is een gemeente ontstaan door een fusie van Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. De gemeente telt circa 41.000 inwoners, met het vooruitzicht door te groeien naar 60.000 inwoners, en is goed bereikbaar met bus, trein en/of metro. De molens van Kinderdijk zijn een verplichte stop voor iedere toerist.

Zuidplas ligt in het wandelroutenetwerk Hof van Delfland. Dit is een netwerk van wandelroutes langs de mooiste plekjes in de steden en het open groene landschap van Delfland. Voor deze vestiging is de formule op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen.