laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Damesmodespeciaalzaak

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
12822 17-05-2017 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 (inclusief voorraad) N.v.t.
Omschrijving

Deze bijzondere Damesmodespeciaalzaak met uniek concept, is gevestigd op een aantrekkelijke locatie in een historische en toeristische vestingstad. Zij richt zich op een specifieke doelgroep met een onderscheidende collectie. Labels die gevoerd worden zijn ondermeer Juffrouw Janssen Amsterdam, Elsewhere, Joseph Ribkoff, Beaumont. Er is ook een zeer uitgebreide collectie accessoires: van sieraden tot tassen en van schoenen tot hoeden, petten en sjaals. Kortom je kunt bij deze onderneming terecht voor een volledige outfit. Bovendien heeft de winkel een grote vaste klantenkring.

Naast de beschikbare winkelruimte zijn er ook nog twee magazijnruimtes beschikbaar. Deze damesmodespeciaalzaak is al 15 jaar gevestigd in deze vestigingsplaats, maar pas sinds oktober 2015 gevestigd op de huidige locatie. De winkel is destijds volledig gerenoveerd, waardoor er sprake is van een actueel winkelbeeld. De huisvestingskosten zonder meer aantrekkelijk te noemen voor een opvolger.

Ben jij die creatieve ondernemer en ultieme gastvrouw, dan is deze damesmodespeciaalzaak een uitstekende kans voor jou!

Ten aanzien van de overnamesom dient vermeld te worden dat dit een globale indicatie is en inclusief de voorraad, inventaris en klantendata.

De ondernemer heeft te kennen gegeven haar onderneming te willen verkopen.

Bij eventuele interesse of voor extra informatie kunt u contact opnemen door het reactieformulier in te vullen