laatst bijgewerkt op: 19-10-2017

Prive wellness bedrijf

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
12814 09-05-2017 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Overig minder dan 5 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000,- V.O.F.
Omschrijving

Om gezondheidsredenen wordt de onderneming prive wellness concept (Finse Sauna, Stoomcabine, Whirlpool, relax bedden en gerelateerd) ter overname aangeboden.

De onderneming is al bijna drie jaar actief met dit zelf ontwikkelde concept en hebben hier veel tijd en energie ingestoken.

Wij hebben uitsluitend professionele wellness apparatuur aangekocht van een bekend Nederlands merk, welke bijvoorbeeld ook alle apparatuur heeft geleverd in diverse hotels in de wereld en meer specifiek in de Bur Al Arab in Dubai.

Door de gezondheid is er geen uitbreiding en omzet verhoging meer mogelijk. Die uitbreiding en extra mogelijkheden zijn er zeker wel, maar wij zoeken een ondernemer die middels een netwerk en marketing in staat is om de omzet verder te verhogen.

Wij hebben een vaste klantenkring opgebouwd, mensen uit het gehele land komen naar onze wellness faciliteit omdat de apparatuur top is, ze echt gastvrij ontvangen worden, het pand en de wellness omgeving er altijd netjes en schoon uitziet en prive ook echt prive is!

Het bedrijf heeft een zeer sterk en betrouwbaar imago, wat zeker een USP is voor iedere ondernemer. De internet site heeft een zeer hoog vindbaarheidsgehalte en dagelijkse vele likes (Facebook meer dan 10.000). Wij staan hoog op Google en veruit de meeste klanten geven aan ons via Google gevonden te hebben.

Het bedrijf is momenteel gehuisvest in een huurpand aan de rand van de stad, met gratis parkeren, privacy maar toch dicht bij de woonwijk en onder andere openbaar vervoer. Het huurcontract loopt tot met begin 2018.

Het apparatuur is modulair geplaatst waardoor het eventueel gedemonteerd kan worden om de apparatuur eenvoudig elders weer op te bouwen.

Er is geen personeel aanwezig, de onderneming is te runnen door 1,5 FTE.

Momentele eigenaar is bereid om enkele maanden te begeleiden met overname.