laatst bijgewerkt op: 17-07-2019

Vestiging versformule

Adv. nr. geplaatst branche soort bedrijf
12762 03-02-2017 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 50.000,- N.v.t.
Omschrijving

Deze formule is een landelijk opererende franchise organisatie, die zich richt op het verkopen van Limburgse Vlaaien. Dankzij deze formule kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dagelijks bakt de bakkerij in het Limburgse Sevenum een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 vestigingen door heel Nederland. Bij deze formule bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie.

Vestiging Veldhoven ter overname
Veldhoven is een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant ten westen van Eindhoven en telt 45.000 inwoners. De vestiging in Veldhoven is een leuke, relatief eenvoudig te handelen, dagzaak. De vestiging is gelegen in het winkelcentrum City Passage en is gemakkelijk bereikbaar. Tevens verkoopt deze vestiging in Veldhoven ook Boulanger bonbons.

De winkel is zeer recent naar een nieuwe uitstekende locatie verhuisd en is in de nieuwste huisstijl uitgevoerd.

Korte beschrijving
De formule zoekt een enthousiaste, gastvrije ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt.

Interesse?
Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!