laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CULINAIRE CADEAUWINKEL IN HET CENTRUM VAN LEIDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13300 02-09-2019 Detailhandel Food Franchise
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Ter overname in het centrum van Leiden een goed lopende winkel met mediterrane producten. Huidige eigenaren willen na 18 jaar een nieuwe uitdaging aangaan. Winkel is gelegen op een A1 locatie.

De winkel is onderdeel van een landelijke franchiseketen. Hierdoor is er een inkoopverplichting om 100% van de voedingswaren en 90% van de “non-foodproducten” af te nemen bij aangewezen contractleveranciers. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd waardoor klanten verrast en geïnspireerd blijven.

Tegen een financiële vergoeding maakt de franchisenemer gebruik van de naamsbekendheid van de keten. De winkel is ingericht volgens de vastgestelde huisstijl. Daarnaast maakt u gebruik van de knowhow en de zakelijke en technische methoden van het merk, u lift mee op marketingacties en krijgt materialen aangeleverd die bepaalde thema's in de winkel ondersteunen.

Omdat het filiaal in Leiden al jarenlang succesvol meedraait, is er ook een groot klantenbestand, een database met 'loyalty-card' gegevens. Bovendien ontvangt een groot aantal vaste klanten wekelijks een digitale nieuwsbrief welke vanuit de marketingafdeling van het service center verzonden wordt.

Naast de winkelomzet die gegenereerd wordt door dagelijkse klanten, is er ook een groot aandeel in de B-to-B markt te behalen, met name in het vierde kwartaal van het jaar. (kerstpakketten- en relatiegeschenkenmarkt).

Ter overname wordt aangeboden de goed onderhouden winkel (houten vloer, wanden, nette pui , keurig schilderwerk, eenvoudig keukenblok, sanitaire voorziening), inventaris (meubilair, verlichting, toonbank kassaopstelling, IT systeem, magazijnstellingen) De winkel is ready to go. De overnameprijs is exclusief de voorraad.

De koper dient ook een overeenkomst te sluiten met de franchisegever. Het huurcontract van de locatie is in handen van de franchisegever en maakt onderdeel uit van de franchiseovereenkomst. Meer info hierover is te verkrijgen via de verkopers.

Een aanvullend verkoopdocument met onderbouwing van de vraagprijs is tevens beschikbaar.