laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ONLINE EN OFFLINE SPEELGOED- EN SNOEPWINKEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13298 21-08-2019 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing Minder dan 50
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Dit is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van speelgoed en snoepgoed.

Naast de webwinkel, die net klaar is en met 1 druk op de knop aan diverse verkoopplatformen gekoppeld is, hebben wij een verkoopruimte in Ouddorp en Middelharnis. De webwinkel beschikt over zowel een eigen voorraad als een dropship concept met een aantal leveranciers. De webwinkel is instapklaar en uit onderzoek uitgevoerd door een marketingsbureau blijkt dat er gemakkelijk 200 bestelling per dag gehaald kunnen worden.

Daarnaast staan wij op beurzen en markten. De beurzen leveren zo'n € 12.000 per jaar aan omzet op en ook de markten zorgen voor een mooie omzet. Voor de beurzen is een speciale verrijdbare stelling en kasten ontworpen en ontwikkeld. Hierdoor kan een beursstand van 32m² binnen een uur compleet ingericht worden.

De verkoper beschikt zelf niet over de tijd om de onderneming verder uit te bouwen in verband met de focus op andere werkzaamheden en is daarom per direct op zoek naar een koper voor deze potentievolle onderneming.

De ondernemer is bereid om na overname een tijdje mee te werken om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en de kneepjes van het vak bij te brengen.

De vraagprijs van de onderneming inclusief voorraad en inventaris is € 15.000,-