laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPRINGKUSSEN EN PARTYMATERIALEN VERHUURBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13283 10-07-2019 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - B.V.

Omschrijving

*Beschrijving*
Het verhuurbedrijf heeft een goed vast klantenbestand, welke zich uitstrekt over Den Haag, Leiden, Westland en randgemeenten. Binnen het bedrijf zijn diverse springkussens, stormbanen, popcorn- en suikerspinmachines en tevens partytenten beschikbaar. In de eventuele overname zijn verschillende constructies bespreekbaar en tevens een grote bereidwilligheid van de huidige ondernemer om de overnamekandidaat te ondersteunen om het tot een succes te maken.

*Inhoud overname*
Uiteraard zitten in de ‘koop’ alle springkussens, stormbaan, partytenten en overige materialen, welke in een specifieke inventarisatielijst benoemd zijn (graag contact bij interesse). Naast de inventaris zit hier ook de complete website + domeinnaam (incl. e-mailadressen) in. Ons verhuurbedrijf heeft in het Westland, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en omringende gemeentes een zeer goede naam opgebouwd en ook een trouw klantenbestand (ook al boekingen tot ver in september). Ook behoeven onze Adwordscampagnes, welke zijn aangemaakt en aangepast door professionals, voorlopig geen onderhoud. Er kan dus vanaf moment 1 omzet gegenereerd worden.

De website is goed geïndexeerd en daarmee goed vindbaar in zoekmachines. De gebruiksvriendelijke website is op basis van Wordpress opgebouwd, welke direct door jullie zelf overgenomen kan worden. Deze is al compleet ingericht, waardoor bijvoorbeeld facturen en pakbonnen automatisch aangemaakt worden.

Daarnaast hebben we bij alle springkussens ook instructies, met een duidelijke uitleg voor de klanten. Deze geven we gelamineerd met klanten mee, maar hebben we ook digitaal, zodat deze omgezet kunnen worden naar nieuwe (adres-)gegevens.
Overname van de huur van het huidige pand is niet verplicht, maar behoort tot de mogelijkheden.

*Medewerkers*
Momenteel staan geen medewerkers op de loonlijst. Wij werken vooral met ZZP’ers en oproepkrachten.

*Reden verkoop*
Ons verhuurbedrijf is te koop, omdat de huidige ondernemer zich wilt richten op andere ondernemingen. Dit is de reden om het verhuurbedrijf voor de juiste koper te koop aan te bieden.

*Aangeboden belang*
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

*Transactievorm*
Hiervoor zijn verschillende vormen voor ons bespreekbaar. Dit vooral naar wens van de koper.

*Prijs*
De vraagprijs bedraagt € 40.000,-

*Geschikt voor*
Geschikt voor meerdere kopers. De huidige ondernemer is zeer bereidwillig om een startende ondernemer langdurig te ondersteunen, maar daarnaast ook bereid om direct na verkoop afstand te doen.