laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


VOLLEDIG INGERICHTE KOOKSTUDIO / PRODUCTIERUIMTE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13281 08-07-2019 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Aan de Kaliumweg, gelegen aan de westkant van Amersfoort op bedrijventerrein ‘De Isselt’ is deze veelzijdige bedrijfsruimte gelegen. In 2015 hebben de ondernemers de bedrijfsruimte volledig verbouwd, opnieuw ingericht en geschikt gemaakt voor de exploitatie van een kookstudio en productieruimte.

De bedrijfsruimte is professioneel ingericht en afgewerkt. Het bedrijfspand beschikt over alle voorzieningen die nodig zijn voor het exploiteren van een professionele productieruimte.

Aan de voorzijde is het object voorzien van een (elektrische) overheaddeur, dat mogelijk interessant kan zijn voor bezorgconcepten die na sluitingstijd de voertuigen veilig willen bergen.

De accommodatie beschikt over ruim voldoende koel- en vriescapaciteit.

De kookstudio is industrieel en smaakvol ingericht, goed onderhouden en kan, mede gezien de staat van de inventaris, turn-key overgenomen worden. In de huidige opzet wordt de bedrijfsruimte gehuurd door een ervaren cateraar. Deze organisatie gebruikt de ruimte onder andere voor workshops, kookdemonstraties, productie ten behoeve van diverse maaltijden en ter voorbereiding van cateringdoeleinden. De cateraar werkt hoofdzakelijk met eerlijke en pure ingrediënten.

Als kookstudio is het geschikt voort het ontvangen van ongeveer 25 personen. De bedrijfsruimte is voor evenementen en recepties geschikt voor circa 100 personen.

VRAAGPRIJS
Roerende zaken € 59.000,= excl. btw.
Bestaande uit bedrijfsinrichting en inventaris

Huurprijs pand circa € 16.800,= per jaar excl. btw.