laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE ZON- EN BEAUTYSALON

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13273 03-06-2019 Detailhandel Non-Food Zonnestudio`s
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Al jaren een begrip in het centrum van deze stad in Overijssel. Een goedlopende zonnestudio en beautysalon. Deze sun- en beautysalon bestaat al ruim 16 jaar en kent een grote vaste klantenkring. In het bestand staan ca. 2.500 klanten, waarvan ca. de helft actief zijn en komen regelmatig.

De laatste 10 jaar is het bedrijf flink gegroeid. Niet alleen op het gebied van zonnen maar ook op het gebied van beauty (nagels, tanden bleken, gezichtsbehandelingen, henna brows en botox en fillers).

Het bedrijf bevindt zich direct in het centrum vlakbij de belangrijkste winkelstraat en parkeergelegenheid.

De studio beschikt over een variatie van professionele Ergoline zonnebanken, een ruimte voor nagels (shellac en manicure) en een behandelkamer voor tanden bleken, wimpers & wenkbrauwen en gezichtsbehandelingen. Op het gebied van botox en fillers wordt samen gewerkt met een cosmetisch arts. De zonnebanken zijn eigendom! Alle parttime medewerkers zijn getraind en ervaren als het gaat om zonnen en de beautybehandelingen.

De studio is op korte termijn over te nemen. Dit bedrijf heeft zich zeker al bewezen de laatste jaren. Je koopt niet alleen de inventaris, het klantenbestand en de goodwill, maar je wordt ook bepaalde tijd begeleidt bij de exploitatie.

Reden van overname: De ondernemer is op zoek naar een nieuwe uitdaging.