laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


INTERIEURZAAK MET €BRICKS EN CLICKS'

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13265 08-05-2019 Detailhandel Non-Food Meubelen
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 1.000 - 10.000
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 € 100.000 - € 200.000 - - - B.V.

Omschrijving

Wegens onze bereikte leeftijd zoeken we iemand die onze interieurzaak met “bricks & clicks” wil overnemen.

De zaak biedt een assortiment van meubelen, gordijnstoffen, raamdecoratie en vloerkleden, kortom een volledige inrichting. De zaak heeft vele gerenommeerde designmerken, waaronder Leolux, Artifort, Interstar, Gelderland, Castelijn, Montis, Sudbrock, Sunway en De Ploeg. Het bedrijf is gespecialiseerd in het geven van persoonlijk interieuradvies op maat met eigentijdse designmeubelen door middel van waarheidsgetrouwe 3D-visualisatie software.

Bijzonderheden:
Zeer goede reputatie opgebouwd in de regio over de afgelopen 25 jaar en steeds positieve resultaten geboekt. De onderneming staat tevens bekend om haar uitzonderlijke service.
De onderneming heeft op social media een mooi aantal volgers (met name Facebook en Instagram) en een up-to-date website.

De verkoop zou op korte termijn kunnen geschieden. Huidige ondernemer is bereid om gedurende een overeen te komen periode zichzelf uit te faseren.

Winkel:
De gehuurde winkel, gelegen op een toplocatie, heeft een oppervlakte van 750 m² vrije verkoopvloer en een kantoor, keuken en opslagruimte gezamenlijk 1.000m². De handelsvoorraad wordt aangeboden tegen commerciële boekwaarde. Bij de overname zijn de voorraad, orderportefeuille, inventaris en klantenbestand betrokken.

Transactievorm:
Activa/passiva 'earn out' transactie

Prijs:
De vraagprijs voor ‘earn out’ wordt nader overeengekomen.

Geschikt voor:
Deze onderneming is interessant voor ondernemende kandidaten met kennis van deze sector, die een vooruitstrevende blik op interieur via 'Bricks & Clicks' hebben.