laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ELEKTRONICA WINKEL (REGIO UTRECHT)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13256 17-04-2019 Detailhandel Non-Food Elektrotechnische detailhandel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname aangeboden een Elektronica winkel met een goede naamsbekendheid en een trouwe brede klantenkring.

De winkel wordt compleet aangeboden met inventaris en inrichting. De vraagprijs is in overleg met geïnteresseerde. Tevens bestaat de mogelijkheid tot overname van de actuele courante voorraad tegen een op dat moment nader vast te stellen prijs.

Activiteiten van het bedrijf
De winkel is gevestigd op een A-locatie in de gemeente Stichtse Vecht.
De gemeente heeft een actieve ondernemersvereniging welke diverse jaarlijkse drukbezochte activiteiten organiseert. De oppervlakte van de winkel is 320 vierkante meter, magazijn circa 150 vierkante meter. Parkeer ruimte voor de winkel. Mogelijkheden voor eerst huren en vervolgens kopen behoort tot de mogelijkheden.

Onderscheidend vermogen
De winkel heeft nog veel groeipotentieel. Met name online is er een enorme groei gaande. Het gebied bied mogelijkheden tot verdere online uitbreiding. De winkel staat in de regio bekend om zijn hoge service niveau.

Overig
De winkel is aangesloten bij een inkooporganisatie die men kan blijven gebruiken, maar men is hier niet aan gebonden. 4 personeelsleden die een dijk aan ervaring bezitten kunnen de winkel geheel draaiend houden. De winkel wordt ter overname aangeboden wegens andere activiteiten van de huidige eigenaar. De huidige eigenaar zal zich inzetten voor een geruisloze overname en gedegen introductie bij de verschillende leveranciers. Het tijdelijk meedraaien van de huidige eigenaar t.b.v. de overgang is uiteraard bespreekbaar.

Deze fijne winkel verdient een enthousiaste ondernemer die met zijn visie het offline en online winkelen met elkaar gaat combineren. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om verdere omzetgroei te realiseren. Dus ben jij geïnteresseerd om deze uitdaging aan te gaan neem dan contact met ons op.