laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


LEGO SPECIAALZAAK EN WEBSHOP IN ZWOLLE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13247 27-03-2019 Detailhandel Non-Food Gemengde branche
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Vanwege een strategische heroriëntatie en internationale fusie stoten wij onze retail-activiteiten in Nederland af, om ons nog meer te focussen op de ontwikkeling en internationale distributie van nieuw speelgoed.

De winkel is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio en met veel liefde opgebouwd. Gelegen in een prachtig pand in de historische Sassenstraat in Zwolle. De laatste 5 jaar als LEGO speciaalzaak met veel oog voor beleving.

De webshop is zeer herkenbaar, bevat veel content en heeft een trouwe klantengroep.
Ruim 20k subscribers nieuwsbrief, 16k volgers facebook.

Zowel winkel als webshop hebben een zeer goede naam, gemiddelde beoordeling van 9.2 op Kiyoh, en 4.6 (van 5) op Google Reviews.

Tot voor kort snelle omzetgroei. Door verschoven aandacht van de eigenaren krijgen winkel en webshop helaas niet meer de aandacht die ze verdienen. Wij zoeken daarom een enthousiaste ondernemer om winkel en webshop weer nieuw leven in te blazen.

We adviseren om winkel en webshop samen over te nemen, omdat beide sterk met elkaar zijn verbonden en de winkel goed functioneert als afhaalpunt. In overleg kunnen winkel en webshop ook los van elkaar worden overgenomen.

We zijn flexibel. Zowel de twee BV's als onderdelen hieruit kunnen worden overgenomen. De overname kan naar keuze met of zonder voorraad plaatsvinden, en met of zonder inventaris, hardware en software.

Desgewenst is nog enige tijd ondersteuning mogelijk, ook bij inkoop (tegen gunstige voorwaarden).

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via dit platform.