laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KOFFIESPECIAALZAAK MET HORECA

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13239 11-03-2019 Detailhandel Food Franchise
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Bent u de ondernemer die denkt over de marktkansen in koffie en thee maar heeft u de stap nog niet gezet, dan ligt hier de unieke mogelijkheid om op korte termijn die stap alsnog te zetten. Want wegens verdrietige omstandigheden is nu een fonkelnieuwe koffie en theespeciaalzaak met horeca en terras te koop.

De winkel maakt deel uit van een landelijk opererend succesvolle franchiseformule. De klant komt binnen voor een lekker kopje koffie of thee en kan de koffie/thee ook voor thuis kopen. Voor een kopje, een theezeefje, een lekkernij of reinigingsmiddel voor koffieapparaten is de klant in de goede winkel. En last but not least, de koffiemachine zelf.

De winkel is vorig jaar in de zomer gestart en bouwt sindsdien aan een groeiende vaste klantenkring. De kentering van aanloopverliezen naar winstgevendheid is aanstaande; de huidige omzet beweegt zich op break-even.

De inrichting van de winkel (135m2) is volledig naar de maatstaven van de franchisegever opgezet en de apparatuur waarmee gewerkt wordt behoort tot de wereldtop in koffieland. Zo wordt de espresso gezet op een 3-groeps Slayer nadat de koffie met een van de Mythos One molens is gemalen.

De huurovereenkomst is langlopend maar kent een clausule om deze tussentijds op te zeggen. De huidige huurprijs bedraagt € 2.000 per maand.

De vraagprijs voor de winkel inclusief alle apparatuur en inrichting is € 45.000 exclusief voorraden. De voorraad fluctueert rond € 15.000. Financiering van de vraagprijs is bespreekbaar.

Tot slot zal u na de overname begeleid worden om snel de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Deze begeleiding komt van de verkoper en vanuit de franchiseorganisatie.

Ik kijk met belangstelling uit naar uw reactie!