laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SUCCESVOLLE HERENMODESPECIAALZAAK

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13236 08-03-2019 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Deze succesvolle herenmodespeciaalzaak is gevestigd op een uitstekende locatie in het midden van het land. De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 100 m2 met daarnaast de beschikking over een magazijn van ca. 10 m2.

De herenmodespeciaalzaak heeft een ruimtelijke, lichte en goede uitstraling bestaande uit een mix van modern en klassieke items en maakt een stijlvolle indruk. De ongedwongen toegankelijkheid is overal in deze zaak terug te vinden. Er wordt een breed aanbod geboden met complete modieuze collecties van onder meer de merken: Fortezza, Marnelli, Kolle3kt, Gentiluomo, Com4, Circle of Gentlemen en Alan Red. Bovendien voeren zij diverse luxe accessoires.

Deze collectie en de plezierige persoonlijke advisering zorgen voor een uitstekend rendement.

De ondernemer heeft te kennen gegeven de onderneming te willen verkopen. Heeft u ambities om zelfstandig ondernemer te worden of zoekt uitbreiding van een filiaal, dan is deze onderneming een zeer interessante mogelijkheid.

Bij interesse of voor extra informatie kunt u contact met ons opnemen.