laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DISTRIBUTIERECHTEN BIORESONANTIE SYSTEEM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13234 08-03-2019 Groothandel Handelsondernemingen
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Benelux Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

​Het betreft de distributierechten van een Bioresonantie systeem dat in Amerika wordt gemaakt. Dit betreft B2B en dit onderdeel wil ik afstoten.
De reden is dat ik het rustiger aan wil doen.

Wat verkoop ik: De distributierechten voor de Benelux (Alleenrecht). Tevens het recht tot distributie/verkopen van deze systemen in de UK (Geen alleenrecht). En er zijn ook mogelijkheden om de rechten voor de Duitstalige landen en Scandinavië te verkrijgen.

De verkoopprijs van deze systemen mag door de distributeur zelf bepaald worden, momenteel hanteren we een verkoopprijs van € 12.900 euro, ex de BTW. Er is een Demo systeem inbegrepen in de overname en er is wat voorraad van kleine onderdelen.
Het systeem voldoet aan de Medische CE Klasse IIa.

De software voor dit systeem hebben we laten vertalen door een Medisch erkend vertaalbureau. Bij inbegrepen is een door ons ontwikkeld Nederlands talig handboek. Naast Engels, Nederlands is het systeem ook beschikbaar met de software in de Duitse taal.
Een brochure kunnen we op aanvraag toesturen.

Optioneel kunnen ook de email adressen uit een nieuwsbrieven systeem van ruim 1000 potentiële klanten (binnen en buitenland) worden geleverd.

Optioneel kunnen ook de handelsnaam en de website worden overgenomen.

In totaal vraag ik 25.000 voor de overname van de rechten in de Benelux. De contracten worden tzt geregeld met het hoofdkantoor in de USA. Dit is exclusief de bovengenoemde optionele zaken.

Opmerking: het betreft geen bedrijf, slechts de distributierechten van een bioresonantie systeem en eventueel een handelsnaam.