laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MODERN EETCAFE / TAPASBAR SUPER A1 LOCATIE LEIDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13209 29-01-2019 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Midden in het centrum van Leiden ligt deze geweldige locatie met groot terras.
Deze populaire horecazaak is een van de drukst bezochte horecagelegenheden van Leiden.
Door de bijzondere bieren, lekkere wijn en spannende cocktails en GinTonics uitgebreid met een moderne en spannende menukaart is dit horecabedrijf zeer in trek bij toeristen, studenten en Leidenaren.

Over de gemeente:

De Studentenstad Leiden
Leiden is een levendige studentenstad waar de historie vanaf druipt en de studentencultuur overal voelbaar is. Ontdek wat Leiden je allemaal te bieden heeft en raak alvast een beetje wegwijs.
Studentenstad met karakter
Al ruim 400 jaar draagt de Universiteit Leiden bij aan de unieke sfeer in Leiden. Zo barst het in de historische binnenstad van de studentenverenigingen, studentenhuizen en universiteitsgebouwen.
Studentenverenigingen in alle smaken
Kenmerkend voor Leiden zijn de vele studentenverenigingen: ruim 20. Van sportverenigingen tot muziekverenigingen en van gezelligheidsverenigingen tot culturele verenigingen. Behalve aan gezelligheid helpen ze je aan een groot netwerk. Handig, als je bijvoorbeeld een kamer zoekt of nieuwe vrienden wil maken. Zelfs Koning Willem-Alexander is lid geweest van een Leidse studentenvereniging!
Bruisend centrum.
In het bruisende centrum kun je altijd terecht voor ontspanning en gezelligheid. Drink een biertje aan de gracht bij een van de horecagelegenheden, lekker uit eten bij een van de vele eetgelegenheden.
Bezienswaardigheden.
Leiden biedt vele bezienswaardigheden. Want met zijn eeuwenoude grachten, intieme hofjes en schitterende monumenten zoals de Pieterskerk, het Academiegebouw en de Burcht is Leiden pure eye candy.
Alleen kandidaten met voldoende eigen middelen en ervaring kunnen reageren!