laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RESTAURANT IN HET CENTRUM VAN GOUDA

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13205 29-01-2019 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Dit restaurant ligt in het centrum van Gouda en biedt ruimte aan ongeveer 80 gasten. De horecabedrijfsruimte op de begane grond bestaat uit een bar met restaurantgedeelte en een aparte restaurantruimte. De keuken is gemakkelijk te bereiken via de diverse ruimtes en heeft een opslagruimte met aparte ingang voor bevoorrading.
Aantal zitplaatsen
Op de 1e verdieping zijn de toiletruimtes plus een aparte zaal / restaurant ruimte met zo'n 30 zitplaatsen. Aan de voorzijde (entree) ligt er een ruim terras van ca 30 zitplaatsen welke is afgeschermd door terrasschotten en gemakkelijk vanuit de restaurantruimte te bereiken is. c De eerste verdieping wordt regelmatig gereserveerd door kleine partijen en is dus ideaal voor een klein gezelschap. De vele toeristen die de Sint Jan bezoeken lopen hier dagelijks langs.
Kansen
De bistro is tijdens de lunch en op maandag en dinsdag gesloten. Hier liggen voor de nieuwe ondernemer nog kansen om de openingstijden te verruimen.
Dit restaurant is ideaal voor een ondernemer die zich in het historische centrum wil vestigen.