laatst bijgewerkt op: 25-06-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


REISBUREAU GESPECIALISEERD IN WANDELVAKANTIES

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
13197 16-04-2019 Dienstverlening Reisbureau, Reisorganisatie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Te koop aangeboden: Reisorganisatie gespecialiseerd in wandelvakanties met bestemmingen in heel Europa. Het bedrijf is gevestigd in Gelderland en al 28 jaar actief. Het bedrijf heeft in die jaren een zeer goede reputatie opgebouwd.

De onderneming is gespecialiseerd in individuele wandelvakanties en pelgrimsreizen in Europa. De gemiddelde jaarverkoop is tussen 700 en 800 pax. Er is een grote naamsbekendheid opgebouwd en de verleende diensten leiden tot een hoge klantwaardering. Dit blijkt ook uit het grote aantal terugkerende klanten.

Een aantal reizen zijn geheel zelfstandig ontwikkeld. De onderneming onderhoudt daarnaast lange en goede relaties met inkooppartners door heel Europa. Tevens zijn zij lid van brancheorganisatie SGR.
De website is in 2017 helemaal vernieuwd en geschikt gemaakt voor alle apparaten. De online vindbaarheid (Google) is sterk en wordt regelmatig bijgewerkt.

Wat hebben wij de koper te bieden?
Een instapklaar, volledig ingerichte onderneming. De overname omvat onder andere:

• een moderne website met goede online vindbaarheid.
• een groot trouw klantenbestand met veel terugkerende klanten
• kaarten, routebeschrijvingen en achtergrondinformatie van alle reizen
• alle leveranciersinformatie, formats voor alle klantcontacten
• inwerkperiode door zeer ervaren eigenaar met meer dan 20 jaar reis- en werkervaring
• bedrijf met zeer goede reputatie en goodwill

Wat voor koper zoeken we?
Dit bedrijf past uitstekend bij een organisatie die reeds actief is in de reisbranche en op zoek is naar uitbreiding van zijn aanbod. Maar de overname is ook geschikt voor een startende ondernemer die een kickstart wil maken en een kant-en-klare organisatie wil beginnen. Voor een actieve ondernemer met goede drive en toegevoegde waarde zijn er genoeg mogelijkheden om uw eigen draai aan de onderneming te geven.

Het bedrijf is instapklaar. De onderneming is niet gebonden aan de locatie, dus zou ook makkelijk verplaatst kunnen worden naar een andere locatie. Het bedrijf kan daarom ook geschikt zijn voor een energieke starter.

De onderneming wordt te koop aangeboden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De vraagprijs van deze onderneming is bepaald op € 60.000,-.